mensana
Aparatura laborator >> Biochimie

Mega 200

- Analizor random access de biochimie

Descriere produs
Mega 200 este un nou analizor random acces pentru biochimie cu citire directa si sistem multitasking care ofera performate ridicate si flexibilitate maxima intr-un aparat mic si compact. Consumul redus de reactivi asociat cu o statie automata de spalare a cuvetelor de reactie, asigura costuri de utilizare foarte reduse. Acest aparat mic si versatil este destinat in special unitatilor de primire a urgentelor, laboratoarelor mici si medii dar, poate fi utilizat si ca aparat de rezerva in laboratoarele mari.
        

Caracteristici tehnice
MOD DE OPERARE: Analizor complet random access pentru biochimie cu sistem multi tasking si citire directa, capabil sa efectueze teste biochimie, imunoturbidimetrie si electroliti. (Metode EP, FXT, KIN, MS)

PERFORMANTE:
Pana la 200 teste pe ora iar cu modul ISE (optional) pana la 280 teste.

CAPACITATE PROBE:
49 + 49 pozitii seruri (cuve ser + eprubete recoltare sub vid); cititor de cod de bare (pentru eprubetele de recoltare sub vid); volum de ser utilizat, de la 2 la 50 µl.

CAPACITATE REACTIVI:
25 pozitii pentru reactivi (mono sau bi-reactiv). Sistem de refrigerare pentru reactivi cu element Peltier (5– 10º C, operare 24 ore). Ac de pipetare cu sistem de preincalzire si senzor de nivel si senzor de impact; cititor de cod de bare, consum de reactiv pe test de la 180 µl. Sistem deschis, parametri metodelor de lucru sunt reprogramabili.

DILUTII:
Predilutie preprogramabila, postdilutie pentru rezultatele patologice.

SISTEM CUVE: 80 pozitii, drum optic 6 mm, temperaturi de reactie 37º±1ºC, sistem de încalzire cu element Peltier, volum minim de 180 µl.

STATIA DE SPALARE: Sistem de spalare cu 6 ace, pompa cu piston pentru uscarea cuvetelor, consum de apa 500 -1000 ml/ora, verificare automata a cuvetelor inainte de refolosire.

LUNGIMI DE UNDA: 8 filtre în domeniul 340 – 700nm (340,405,492,505,546,578,630,700); alte lungimi de unda disponibile la cerere.

DOMENIU DE MASURA: Liniaritate de la 0 la 2.5 O.D ( 340 nm ), sensibilitate 0.001 A.

MODURI DE LUCRU:
Cinetic, End Point (bicromatic), Fixed Time, Multistandard.

CONTROL CALITATE:
Diferite tipuri de controale pot fi definite pentru fiecare analiza, grafice Levey-Jennings, reguli Westgard.

UNITATEA ISE (OPTIONAL): Determinare de Na, K, Li si Cl.

COMUNICARE PC (RETEA): Bidirectionala (import si export de date) .

SOFTWARE COMPLEX : Supravegherea statusului de operare, afisarea curbelor de reactie, afisarea curbelor de calibrare, meniu complex de Controlul Calitatii cu grafice si calcule complexe, gestionarea rezultatelor cu posibilitate de auto rerun (repetare) pentru rezultatele nevalidate de utilizator, gestionarea modului de lucru in regim de urgenta.

IMPRIMANTA: Orice imprimanta standard de PC poate fi conectata.

MONITOR: TFT cu touch screen de 15”, face aparatul usor de utilizat datorita meniului intuitiv cu functii on-line si coduri de culoare.

ALIMENTARE:
110/220 V, 50-60 Hz, 300VA.

DIMENSIUNI :
(L)65 x (L)55 x (H)45;

GREUTATE:
31 kg