mensana
Aparatura laborator >> Neurologie

Galileo Be Plus

- Noul sistem modular oferit de una dintre companiile de top din Europa in domeniul aparaturii pentru Neurofiziologie

Descriere produs
Configuratia Galileo Be Plus

Noul sistem modular oferit de una dintre companiile de top din Europa in domeniul aparaturii pentru Neurofiziologie.

Inima sistemului

Inima este reprezentata de noul amplificator portabil cu 64 de canale, care permite atingerea de performante care in trecut se obtineau doar cu echipamente sofisticate de cercetare si care are o frecventa mare de achizitie pentru obtinerea rezolutiei supreme. Sistemul poate fi conectat la inca un amplificator de 64 de canale, pentru a obtine un sistem compact si flexibil de 128 de canale, usor de purtat de catre pacient.
Conversia AD pe 16 biti confera o rezolutie de top a amplitudinii, in timp ce conexiunea cu PC-ul este realizata prin fibra optica pentru a izola cat mai bine, permitand sistemului sa lucreze in conditii de mediu vitrege. Verificarea impedantei se face prin intermediul unor LED-uri aplicate direct pe casca pacientului, economisind spatiu. Aceasta solutie inovatoare, permite utilizatorului sa detecteze rapid electrozii cu impedanta necorespunzatoare.
Amplificatorul este de asemenea proiectat sa-si mentina puterea si precizia in timp; noile descoperiri in domeniu fiind aplicate direct acestui amplificator.

Mintea
Noul amplificator se adapteaza foarte usor Softului Galileo, la fel ca toate amplificatoarele liniei BE, asigurand o flexibilitate ridicata. Laboratorul dumneavoastra isi poate lagi domeniul de investigatii folosind acelasi software, acelasi sistem si aceleasi functii de baza .

Solutia Medicala
Toate aplicatiile care necesita un numar mare de canale, pentru investigatii complexe, sunt disponibile prin noul sistem modular, care permite aplicatii ca :
- Evaluari pre-chirurgicale in epilepsie LTM;
- Inregistrari de potentiale evocate de lunga durate, potentiale evocate vizuale si somatice;
- Simulari si inregistrari de potentiale legate de evenimente, pentru cerecetari cognitive;
In plus, solutia oferita este si convenabila din punct de vedere al pretului, existand posibilitatea impartirii amplificatorului de 128 de canale in doua amplificatoare de 64 de canale: astfel pot fi monitorizati doi pacienti simultan.