mensana
Aparatura laborator >> Neurologie

NeMus Plus

- NeMus este un produs performant care permite inregistrarea cu cea mai mare acuratete a semnalelor electromiografice de interes.

Descriere produs
NeMus

NeMus este un produs performant care permite inregistrarea cu cea mai mare acuratete a semnalelor electromiografice de interes.

Calitatea semnalului, tehnica inovatoare aplicata, usurinta de utilizare a softului si posibilitatea de imbunatatire a sistemului, fac din NeMus o capodopera in domeniul instrumentelor de electrodiagnostic.

Datorita tehnologiei de ultima ora integrata, NeMus dispune de un design compact cu o configuratie standard care include 2 canale EMG cu impedanta de intrare de foarte buna calitate.

Caruciorul, cu un design elegant si eficient, adaposteste intr-un spatiu ergonomic toate componentele sistemului, in special bratul articulat tubular care ofera posibilitatea de reglare a pozitiei de lucru.
Totodata sistemul asigura si functionarea potentialelor evocate ca AEP, SEP si MEP.
Softwareul Galileo NT

Interfata de utilizator extrem de intuitiva, impreuna cu puterea de calcul mare a sistemului, transforma NeMus intr-un dispozitiv foarte competitiv.

Este disponibila o gama larga de teste de baza sau avansate pentru investigatii clinice EMG si viteze de conducere ale nervilor.

In mod special, softul dispune de cateva functii cheie cum ar fi modificarea in orice fel a raportului de pacient in format Word, optimizarea procesului de investigare cu ajutorul catorva link-uri rapide, care permit trecerea rapida de la o investigatie la alta, pe baza cerintelor diagnosticului; si managementul datelor stocate pe platforma Galileo prin intermediul inei retele informatice.