mensana
Aparatura laborator >> Neurologie

Soft Galileo

- In momentul de fata, linia Galileo a fost imbunatatita prin crearea unui nou software dedicat achizitiei, vizualizarii si procesarii semnalelor electoencefalografice.

Descriere produs

New Galileo 3.00 Release
In momentul de fata, linia Galileo a fost imbunatatita prin crearea unui nou software dedicat achizitiei, vizualizarii si procesarii semnalelor electroencefalografice.

Crearea noului soft a fost necesara pentru a indeplini nevoile din ce in ce mai complexe ale neurologilor si ale cercetatorilor in domeniul neurologiei.


Spitalele si centrele de cercetare specializate sunt de parere ca abordarea mixta intre o electroencefalograma traditionala si una de specialitate, cum ar fi monitorizarea in Terapia Intensiva sau in Blocul Operator, este fundamentala, cum este de asemenea si inregistrarea cat ai usoara a semnalelor electroencefalografice pe o durata lunga de timp.


Monitorizarea EEG in Terapia Intensiva
Programul EEG NET permite inregistrarea de lunga durata a semnalelor EEG,cu posibilitatea monitorizarii si vizualizarii on-line, fiind prevazut cu functie de analiza cantitativa:

Mape spectrale (Putere Relativa si Totala, Raportul Puterilor),
Mape de frecventa (Varful Frecventei Spectrale, Mediana),
Mape de amplitudine (Burst Suppression).
Interpretarea EEG nu este usor de facut de catre asistentele din departamentul de Terapie Intensiva, dar s-a demonstrat ca o imagine bruta a unei diagrame EEG si QEEG reprezinta un pas inainte in intelegerea si citirea unei diagrame EEG

EEG de lunga durata si Epilepsie
Un sistem avansat de VIDEO EEG, dotat cu doua camere video de achizitie (prevazute cu functia Picture in Picture), cu o functie speciala de detectie automata a varfurilor si crizelor, bazate pe caracteristicile lor morfologice si cu un program de management a achizitiilor la frecvente inalte (128) usor de utilizat, fac din EEG NET un instrument important in studiile pentru epilepsie

Aplicatii pentru neonatologie
Pe langa aplicatiile EEG/Terapie Intensiva, se mai foloseste si tehnica traditionala EEG (amplitudine EEG/CFM). Intr-un singur sistem dispunem de integrarea detailata a analizei EEG printr-o metoda simpla si rapida, folosita de neonatologi de foarte mult timp.